Boka Hotell

Hôtel Hélios Opéra

Stjärna Stjärna Stjärna
Hôtel Hélios Opéra
Boutiquehotell med art déco-tema nära Opéra Garnier
Art déco-tema
Det här boutiquehotellet i art déco-stil ligger fem kvarter från Opéra Garnier och tre kvarter från järnvägsstationen Saint-Lazare. Här bor du på en lugn gata med trevliga kaféer i grannskapet. En promenad till Louvren tar ungefär 25 minuter.
Kultur och mode
Ett kvarter bort ligger den stora kyrkan La Trinité som är känd för sina stora orglar som fortfarande är i bruk. En promenad på 20 minuter tar dig till Tuileriehotellets trädgården. På vägen dit kan du besöka designbutiker, som Chanel och Mauboussin på Place Vendôme.
Dramatisk målat glas
Den inbjudande lobbyn i Hôtel Hélios Opéra har tak av målat glas och en fin spiraltrappa som leder till en liten gård. Den mysiga baren passar till ett glas vin och gästerna uppskattar de lokala restaurangerna.
Färg och stil
Fräscha, moderna rum är inredda med färgglada gardiner och kuddar. I rummen finns gratis wi-fi, platt-tv med satellitkanaler, minibar och bekväma sängar.

Pris: Boka Hôtel Hélios Opéra just nu för mellan 1000 - 1500 kr.

Boka Hôtel Hélios Opéra.

Recensioner för Hôtel Hélios Opéra

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Frankrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hôtel Hélios Opéra

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hôtel Hélios Opéra. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Paris.

Adress till Hôtel Hélios Opéra

Adress: 75 rue de la Victoire

Postnummer: 75009

Stad: Paris

 

Lämna dina kommentarer för Hôtel Hélios Opéra