Boka Hotell

La Mandarine Hotel

La Mandarine Hotel

Bo på La Mandarine Hotel medan du utforskar alla underverk i Piolenc. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, room service dygnet runt, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, rumsservice. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har platt-TV, värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel privat strand, utomhuspool, trädgård. Komfort och funktionalitet gör La Mandarine Hotel till det perfekta valet under ditt besök i Piolenc.

Pris: Boka La Mandarine Hotel just nu för mellan 2011 - 2214 kr.

Boka La Mandarine Hotel.

Recensioner för La Mandarine Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Frankrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till La Mandarine Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för La Mandarine Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Piolenc.

Adress till La Mandarine Hotel

Adress: 5336 Chemin Des Mians

Postnummer: 84420

Stad: Piolenc

 

Lämna dina kommentarer för La Mandarine Hotel