Boka Hotell

Le Mas de la Fouque Hotel

Le Mas de la Fouque Hotel

Le Mas de la Fouque Hotel är ett populärt val bland resenärer på besök i Saint-Gilles, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), luftkonditionering, skrivbord. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Med pålitlig service och professionell personal kan Le Mas de la Fouque Hotel tillgodose dina behov.

Pris: Boka Le Mas de la Fouque Hotel just nu för mellan 2003 - 2206 kr.

Boka Le Mas de la Fouque Hotel.

Recensioner för Le Mas de la Fouque Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Frankrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Le Mas de la Fouque Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Le Mas de la Fouque Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Saint-Gilles.

Adress till Le Mas de la Fouque Hotel

Adress: Route du Petit Rhone

Postnummer: 13460

Stad: Saint-Gilles

 

Lämna dina kommentarer för Le Mas de la Fouque Hotel