Hotel Regina Louvre Paris

5/5

Hotel Regina är ett av de där klassiska Paris-hotellen med anor från 1800-talet. Här får alla gäster ett varmt bemötande och ingenting lämnas åt slumpen. På detta femstjärniga hotell kan du njuta av panoramautsikt över Paris mest karaktäristiska vyer som Eiffeltornet och Tuilerieträdgården. Hotel Regina är det enda hotellet i Paris som kan garantera ett totalt ljudisolerat rum.

 

Så fort du stiger innanför dörrarna blir du fantastiskt omhändertagen av personalen som tar hand om dig hela vistelsen. Personalen tipsar gärna om sevärdheter och restauranger i närområdet. Hotellet har en Belle Epoque-inredning på insidan och en neo-klassisk fasad. Hotellet har varit dekor för många filmer (bland annat Swann och kärleken) och ligger bara ett stenkast från Louvren. Hotel Regina är ett förstahandsval när världens kändaste skådespelare och kulturmänniskor besöker Paris. 

 

Hotel Regina Louvre är för dig som…

Vill bli omhändertagen från första till sista sekund

Ska besöka Louvren och bara vill korsa gatan för att komma dit

Gärna inspireras av konst och inredning från 120 års hotell-historia

Vill bo mitt bland Paris sevärdheter

Sevärdheter nära hotellet

Hotellet ligger på ett lugn läge alldeles i närheten av Champs-Elysées. Från hotellet har du fin utsikt och du kan se bland annat Eiffeltornet.

Louvren

Champs-Élysées

Musée d’Orsay

Tuilerieträdgården

Här ligger hotellet

Låter Hotel Regina intressant? Läs mer på hemsidan